top of page
SERVICII
Medicale Clinice

Servicii medicale

  1. Medicina Interna
  2. Pneumologie
  3. Medicina Muncii
  4. Psihologie Clinica
  5. Probe funcționale
  6. Laborator
  7. CT si QCT (osteoporoza)
  8. Termograf
Grumaz
Vasile Tudor
dr.
Administrator

Documente

Ambulator Turda

SC MULTIMEDICA SRL

Despre noi

images (15).jpg

Apeleaza la echipa MULTIMEDICA !

MULTIMEDICA este o structura functionala alcatuita din persoane de specialitate bine pregatite (medici, psihologi, asistenti medicali, etc,) al carui tel este de a asigura servicii medicale de sanatate clientilor nostri. asta se poate realiza doar numai printr-o buna armonizare si colaborare dintre pacienti, furnizori si diverse asociatii si institutii cu activitate în sfera sanatatii.

 

Apeland la noi veti putea beneficia de o serie de avantaje materializate prin accesul facil la o serie de servicii medicale,reduceri importante de pret, gratuitati, informatii utile privind diverse promotii, programe, consultanta precum si cursuri pe care diversi membrii echipei le furnizeaza la un moment dat.

tot ce trebuie sa faci este sa vii la noi, sa te înregistrezi în baza noastra de date, sa ne spui cu ce te putem ajuta si noi o sa facem tot ce este posibil in acest sens.

 

Una din serviciile noastre utile o reperinta QTC - osteodensimetrie cantativa CT

https://sites.google.com/view/amedianet/multimedica-grup/computer-tomograf?authuser=0

 

Masoara gradul de mineralizare a coloanei. Ea este superioara metodei DEXA. Gradul de iradiere este infim apoape ca la DEXA.

Masurarea volumetrica trabeculara a DMO prin CT (QCT) poate avea mai multe avantaje fața de masuratorile DXa. Deoarece osul trabecular este afectat mai devreme si într-un grad mai mare decat cel cortical, QCT este probabil sa detecteze o masa osoasa scazuta mai devreme în coloana vertebrala decat alte examene de densitate minerala osoasa.

Adaugat la aceasta, pot fi evitate masuratorile BMD ridicate artificial de catre DXa datorita obezitații, îngustarii spațiului discului sau bolilor degenerative ale coloanei vertebrale, calcificarii aortice si osteofitelor la pacienții cu artrita.

Program

Luni - Vineri

8:00 - 16:00

Contact

 Țara 

 Județ 

CLUJ

 Localitate 

Turda

Andrei Mureșanu nr 16

Link Harta

Link Web

0728307661

0264311894

admin
bottom of page